Vacatures

feb 16, 2020

Monteur elektrotechniek


Voor techneuten met een niveau 2 diploma elektro techniek opzak.

Werken bij Elektro Installatiebureau Derks

Als monteur elektrotechniek bij Elektro Installatiebureau Derks heb je een afwisselende baan. Je hebt een verantwoordelijke job waarbij je hoofdtaak bestaat uit het aanleggen van Elektrotechnische installaties. Jouw vakkennis kan hierbij ten volle worden benut. 

Wat wij jou bieden

Wij bieden je een uitdagende baan binnen een echt familiebedrijf. Doordat wij een echt familiebedrijf zijn is er altijd een fijne en persoonlijke werksfeer binnen het bedrijf. Naast de goede werksfeer worden jouw ideeën en vakkennis serieus genomen. Je hebt de mogelijkheid om je kennis uit te breiden en verder te specialiseren in diverse disciplines van de elektro techniek. Daarnaast bieden wij je een goed salaris en goede arbeidsvoorwaarden. 

Wat verwachten wij van jou?

Je bent in het bezit van minimaal een elektrotechnische opleiding niveau 2 .

Je bent in bezit van een rijbewijs.

Ervaring in elektrotechniek is een pre. 

Je kunt zelfstandig werkzaamheden uitvoeren. Maar je bent ook een echte teamplayer. 

Je hebt een flexibele en proactieve houding.

Je kunt efficiënt en resultaat gericht werken.

Over ons

Elektro Installatiebureau Derks is een kleine zelfstandig onderneming opgericht in 1999. In 1999 zijn wij begonnen met het aanleggen van elektro technische installaties in de particuliere woningbouw. Door de jaren heen hebben wij onze focus en dienst verlening uitgebreid. Vandaag de dag leveren wij niet alleen elektro technische installaties aan particulieren. Maar bieden wij een zeer breed pakket aan diensten voor zowel de particulier woningbouw als wel de mkb bedrijven.

 

Bezig met laden...