Vacatures

feb 15, 2020

Stagiair Elektrotechniek


Ben jij opzoek naar een leuke stageplek waar je echt slimmer van wordt. Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Stage lopen bij Elektro Installatiebureau Derks

Als stagiair elektrotechniek ga je met een ervaren elektro monteur mee. Afhankelijk van je opleidingsniveau gaat onze elektromonteur jouw het mooie vak elektrotechniek leren. Elektrotechniek bestaat niet alleen uit buis leggen en draden trekken. Nee, onze specialisten leren jou ook de andere aspecten van het vak. Afhankelijk van het werk leren wij jou o.a. het aanleggen en ontwerpen van elektrotechnische installaties. Maar ook aanleggen en programmeren van domotica installaties, camera systemen, alarm installaties en brandmeldinstallaties. Kort samengevat. Wij maken van jouw een echte elektro specialist.

Wat wij jou bieden

Als stagiair sta je bij ons onder begeleiding van een van onze specialisten. Zo leer je alle mooie dingen van ons vak en kun je kijken of dit vak echt iets voor jou is.

Wij  nemen je mee naar klanten en projecten zodat je kennis maakt met de praktijk. Je leert niet alleen buis leggen en draad trekken. Maar je leert ook programmeren van diverse systemen.

Ben jij enthousiast over het vak dan kan je bij ons ook een BBL opleiding gaan volgen.

Wat wij van jou verwachten

Je hebt een gemotiveerde instelling

Je hebt gevoel bij techniek

Je hebt een collegiale instelling

Je hebt een flexibele houding

Over ons

Elektro Installatiebureau Derks is een kleine zelfstandig onderneming opgericht in 1999. In 1999 zijn wij begonnen met het aanleggen van elektro technische installaties in de particuliere woningbouw. Door de jaren heen hebben wij onze focus en dienst verlening uitgebreid. Vandaag de dag leveren wij niet alleen elektro technische installaties aan particulieren. Maar bieden wij een zeer breed pakket aan diensten voor zowel de particulier woningbouw als wel de mkb bedrijven.

 

Bezig met laden...